ca

La Fundació puntCAT organitza un programa d’speed mentoring per assessorar startups

14 de gener de 2016
mentoringstartup.cat
La Fundació puntCAT impulsa un programa de mentoring destinat a Startups amb l’objectiu d’ajudar-les a consolidar el seu model de negoci i mostrar el seu potencial. L’al·licient és que les empreses seleccionades tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes al 4YFN, l’esdeveniment per a emprenedors més important que té lloc a Barcelona dins del marc del Mobile World Congress i del qual la Fundació n’és enguany un dels partners estratègics.
Aquest programa d’speed mentoring consta de sis sessions i s’ha organitzat de forma conjunta amb el registrador de dominis Nominalia. Les empreses que s’han seleccionat per al programa se centren en les noves tecnologies, l’entreteniment, el comerç electrònic o el desenvolupament d’aplicacions i són:
FileCircles que ofereix un sistema de gestió i monitorització en transferències d’arxius que permet conèixer qui els envia, qui els obre i quan.  
 
Weego elèctric, un lloc web que concentra tota la oferta en mobilitat sostenible facilitant noves maneres de moure’s, com per exemple el escúters de mobilitat elèctrica a partir de Segways.
 
Goocampus ofereix una aplicació d’e-learning que se centra en el sector mèdic i de la salut; que cobreix àrees com ara primers auxilis, seguretat personal i cura de persones grans.
Aquestes empreses rebran formació per part de mentors qualificats en els àmbits del màrqueting, les vendes, financer i legal. De fet la darrera sessió està concebuda com  ‘elevator pitch’ en el qual aquetes empreses  presentaran els seus projectes davant de possibles inversors ja que l’objectiu d’aquest programa és donar accés a finançament a les startups.
Aquest dijous ha tingut lloc la primera de les sis sessions que ha versat sobre posicionament SEO, SEM i gestió de xarxes socials que ha anat a càrrec del periodista digital expert en assessoria multimèdia Jaume Pla. Pla ha assessorat grans mitjans de comunicació com Tv3 i Catalunya Ràdio.
Un cop finalitzat l’speed mentoring les empreses tindran la oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits al congrés 4YFN l’esdeveniment per a emprenedors més important que té lloc a Barcelona dins del marc del Mobile World Congress i del qual la Fundació n’és enguany un dels partners estratègics.
En concret les empreses seran presents en el Demoday que es realitzarà el 23 de febrer i en el qual presentaran els seus projectes davant de més de 800 inversors.
 
També durant el 4YFN la Fundació puntCAT i també en col·laboració amb Nominalia, organitzaran dos workshops per a emprenedors i startups. El primer donarà les claus per enfortir la posada en marxa d’una empresa i el segon se centrarà en el comerç electrònic i millorar la posada en línia de les empreses.
Podeu consultar tota la infomació a www.mentoringstartup.cat

Notícies relacionades