ca

La Fundació puntCAT i RETAILcat signen un conveni de col·laboració

6 de maig de 2019
Conveni Fundació puntCAT i RETAILcat

El president de la Fundació puntCAT, Carles Salvadó, i el president de la RETAILcat, Joan Carles Calbet, han signat un conveni de col·laboració per a fomentar i ajudar a estendre territorialment el projecte elteunegoci.cat i aconseguir així, una major presència digital en català de les micro i petites empreses, petits comerços i autònoms de Catalunya.

Un dels elements clau de l’acord és el de promoure iniciatives de difusió a totes aquelles entitats i fundacions de comerç col·laboradores de RETAILcat que encara no coneixen el programa elteunegoci.cat.

Aquest projecte, liderat per la Fundació puntCAT, té l’objectiu de promoure la digitalització dels petits negocis que vulguin donar visibilitat de la seva activitat a la xarxa. Mitjançant una sessió presencial, els assistents poden obtenir un lloc web atractiu, intuïtiu, personalitzat i amb contingut editable i de la formació necessària per a desenvolupar i mantenir els seus llocs web.

“Poder col·laborar amb RETAILcat és un gran pas endavant, és un col·laborador clau per a poder ampliar la capil·laritat del projecte elteunegoci.cat al territori català”. Per la seva banda, Joan Carles Calbet manifesta que “La digitalització del retail no és una opció, és una necessitat. Amb la Fundació puntCAT serà més fàcil per les petites empreses del sector, que són la majoria.”

El conveni té una durada d’un any i es podrà prorrogar posteriorment per períodes d’un any, si ambdues entitats així ho manifesten.

Notícies relacionades