ca

La Fundació puntCAT i la Coordinadora Catalana de Fundacions signen un conveni de col·laboració

8 de gener de 2019
La Fundació puntCAT i la Coordinadora Catalana de Fundacions signen un conveni de col·laboració

El president de la Fundació puntCAT, Carles Salvadó, i el president de la Coordinadora Catalana de Fundacions, Pere-A. Fàbregas Vidal, han signat un conveni de col·laboració per fomentar l’adopció i l’ús del domini .cat entre els associats de la CCF i impulsar la normalització de l’ús del català en l’àmbit d’Internet i les TIC entre les Fundacions.

Un dels elements clau de l’acord és el de promoure iniciatives de difusió a totes aquelles Fundacions que encara no tinguin el .cat i oferir-los una promoció ad hoc a les seves necessitats.

“Poder col·laborar amb la CCF és un gran pas endavant pel foment de la digitalització de les entitats catalanes. Com a membres de la CCF estem molt contents de poder signar aquest conveni i que aquesta col·laboració permeti donar un valor afegit a la comunitat de Fundacions catalanes”, apunta Carles Salvadó, president de la Fundació puntCAT. Pere Fàbregas, president de la CCF, manifesta que “el treball en xarxa entre les fundacions és un actiu molt important i des de la Coordinadora es pretén facilitar el coneixement mutu i la col·laboració entre les entitats associades”

En les properes setmanes es concretaran i es detallaran les accions a emprendre entre ambdues entitats.

Notícies relacionades