ca

La Fundació puntCAT dóna suport a la campanya ‘Spotify en català’

19 de gener de 2015
muntatge_catala_spotify_copia

A més de promoure i gestionar el domini .cat, la Fundació puntCAT treballa per augmentar la presència del català a l’àmbit d’Internet i les TIC. Per això, ha decidit donar suport a la campanya ‘Spotify en català’, que es posà en marxa el darrer 26 de novembre de 2014 a change.org. L’objectiu d’aquesta iniciativa popular, que disposa d’un grup de Facebook i d’un compte de Twitter propi, és demanar als responsables de la popular aplicació musical que introdueixin una versió del seu programari en llengua catalana.

Actualment, Spotify es pot trobar en una vintena d’idiomes, entre els quals hi ha llengües minoritàries amb menys parlants que el català, com és el cas del finès. En aquest sentit, els responsables de la campanya (que ja suma més de 700 signatures) reclamen que Spotify introdueixi la nostra llengua com han fet programes com Firefox, Chrome, Skype o iTunes.  

La iniciativa, que compta també amb el suport de Plataforma per la Llengua i WICACC (Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d’Àmbits Cívics), coincideix temporalment amb la campanya #LinkedInCatalan que impulsa la Fundació puntCAT per tal d’aconseguir que aquesta xarxa social de negocis incorpori també la llengua catalana. 

Notícies relacionades