ca

La conquesta del domini .CAT

22 d’abril de 2008

El 23 d’abril de 2006 el .CAT, acabada l’etapa restringida del Sunrise, es va obrir el registre de dominis a tothom. Per celebrar-ho i afegir-nos a la festa, a partir del 23 d’abril i fins al 31 de maig, pots jugar a la conquesta del domini .CAT i guanyar un descompte del 50%* en el registre d’un domini .cat durant el priemr any, a banda d’un fantàstic diploma que t’acredita com a membre de l’ordre del .CAT, un honor reservat només als millors !

Si en anys anteriors vam repartir punts de llibre amb un codi de descompte, aquest any us proposem un petit joc-concurs en línia. Per a commemorar el 800 aniversari del naixement del rei Jaume I, el joc us proposa la conquesta del .CAT a través de 5 preguntes. Un petit i simpàtic joc a fer amb amics, la família, o sols que us descobrirà coses que potser no sabíeu i us animarà a buscar a Internet fent servir eines com la Viquipèdia i buscadors, la resposta correcta a la pregunta que us proposem.

I durant la diada de St, Jordi serem a la Rambla de Tarragona on, amb el suport de Tinet, la xarxa ciutadana de Tarragona, podreu jugar amb nosaltres a la versió analògica de la conquesta del domini .CAT , guanyar un codi de descompte i el diploma acreditatiu de membres de l’ordre del .CAT, o parlar i preguntar-nos el que vulgueu sobre el .CAT

Bona diada de St, Jordi !

(*) Preus varien segons registrador i els serveis associats que els pogueu contractar.

Notícies relacionades