ca

Ja tenim guanyadors dels llibres i DVDs d’En Monturiol

25 de juny de 2009

Hores d’ara més de 3000 persones han jugat a “Submergeix-te a la Història“, el joc que vam presentar el dia de Sant Jordi junt a la campanya Navega en Català, i que fins al 31 de maig passat ha repartit més de 1776 codis per a registrar o renovar un domini .cat a meitat de preu.

A més a més, entre les persones que van encertar totes les preguntes d’una mateixa partida, hem sortejat 50 obres relacionades amb en Narcís Monturiol i els seus descobriments: 25 llibres de l’edició catalana d’en Matthew Steward “El somni de Monturiol. L’extraordinària història de l’inventor del submarí que va voler salvar el món” , i 25 DVDs de l’audiovisual de La Gran Videoteca dels Països Catalans, “Narcís Monturiol, tècnica i compromís social”. Els afortunats ja han estat contactats per correu electrònic i ben aviat rebran el seu premi.

El joc permet submergir-te amb l’Ictineu i descobrir interessants fets relacionats amb en Narcís Monturiol i altres temes marítims. Des del passat 31 de maig ja no dóna més regals, però ha estat ampliat amb més preguntes i resta disponible per a que tothom qui vulga ser condecorat com a Capità o Capitana de la Mar Salada, pugui jugar tantes vegades com desitgi.

Recordem que aquest any celebrem l’Any Monturiol per a commemorar el 150 aniversari de l’avarament del primer submarí modern de la història, l’Ictineu.

Notícies relacionades