ca

Ja és aquí la promoció de Sant Jordi 2010: Navega Segur!

21 d’abril de 2010

Com cada Sant Jordi, llancem la promoció anual del domini .cat mitjançant un joc divulgatiu. Tothom pot accedir al joc des de https://santjordi.domini.cat i si guanyes, t’emportaràs un descompte per registrar o renovar un domini .cat al 50% del seu preu habitual, descompte que pot variar en funció del registrador escollit i dels serveis de valor afegit que contractis.

Navega Segur és el joc que acompanya la promoció d’aquest any. El petit Sant Jordi torna a submergir-se dins la mar d’Internet amb la finalitat d’arribar a Terra Ferma. Però necessita la teua ajuda per superar les cinc proves que posen en perill la seguretat de la vostra navegació en aquest viatge. En superar quatre o cinc paranys de seguretat que presenta cada partida, guanyaràs el descompte pel teu domini, i et diplomaràs en Navegació Segura, amb diferent grau, en funció de les habilitats que hages demostrat. Només coneixent aquests paranys, podràs evitar-los!

A la Fundació puntCAT som conscients de les vulnerabilitats a les que els usuaris d’Internet estem sotmesos al navegar per la xarxa: virus, suplantació d’identitat, robatori de contrasenyes, enregistrament de dades personals… Però amb només una mica de cura es poden prevenir atacs i podem navegar per Internet molt més segurs. Juga tantes vegades com vulguis i navega amb més seguretat per la xarxa!

I per celebrar amb vosaltres la diada de Sant Jordi com mana la tradició… El joc d’aquest any amaga un secret, només fins al 23 d’abril, a la pantalla de la cinquena pregunta, podreu trobar un amagatall que us facilitarà participar en el sorteig de 25 llibres entre tots els que el trobeu. No et desorientes i molta sort!

Notícies relacionades