ca

Ja és aquí el CATlendari 2010/11

5 de maig de 2010

Com cada any, a puntCAT editem un calendari en la nostra línia: si el .cat és un domini únic i peculiar, el CATlendari també! El CATlendari no és un calendari qualsevol, és especial perquè comença un cop passat Sant Jordi i finalitza l’abril de l’any següent. Així quan els calendaris habituals ja no mostren els mesos a venir, pots gaudir del CATlendari al màxim uns quants mesos més!

I és que Sant Jordi és una data molt important per a puntCAT donat que el 23 d’abril de 2006 va ser el primer dia en que tothom va poder registrar lliurement el seu domini .cat sense les restriccions pròpies del període inicial (Sunrise). A més a més, el CATlendari mostra les festes oficials dels Països Catalans: si a les pàgines .cat trobem la nostra llengua, a les fulles del CATlendari trobem les nostres festes, perquè TotsSom.cat!

A la pàgina https://festes.domini.cat trobaràs la versió digital del CATlendari 10/11, amb la novetat que pots confeccionar tu mateix el teu propi CATlendari a partir d’una mostra retallable. Si disposes d’impressora, tisores i pega, en pocs minuts tindràs el teu exemplar. No obstant, si vols aconseguir el CATlendari 10/11 original, realitzem el sorteig de 50 exemplars a través d’aquest esdeveniment al facebook. Inscriu-t’hi fins el proper 10 de maig i que tingues molta sort!

Notícies relacionades