ca

Ets estudiant? Encara pots participar al concurs de Webs al punt .cat

3 de gener de 2013

Tenim una proposta per als joves que estudieu ESO, Batxillerat i qualsevol Cicle formatiu de Grau Mitjà i Superior. Es tracta de Webs al punt .cat, el concurs de creació de llocs web per a alumnes dels Països Catalans. Ben aviat, el proper 15 de gener, finalitza el termini per a inscriure‘s a la 3a edició. Si encara no ho has fet, llegeix la següent informació bàsica sobre el concurs i apunta’t-hi:

  • Es participa per equips de dos a cinc persones. Cada equip ha de tenir un/a professor/a que exerceixi de tutor/a. Si l’equip guanya cap premi, el/la tutor/a també en guanya un.
  • El tema del web és lliure, imaginació al poder!
  • Hi ha tres categories, en funció del curs que estigueu fent els participants. Premiarem amb aquests regals tres webs de cada categoria. També hi haurà un premi atorgat per votació popular.
  • El millor premi de tots, sense dubte, és que els guanyadors de Webs al punt .cat passareu a la final del concurs internacional Dot Award; si el guanyeu, a més del reconeixement que això suposa, rebreu un regal valorat en 750 €.

Ens alegra comprovar l’interès dels joves d’arreu del territori en aprendre a fer llocs web. Ara mateix ja tenim inscrits més de vuitanta equips de vint-i-una escoles diferents, amb concursants a La Seu d’Urgell (Alt Urgell), El Soler (Rosselló – Catalunya Nord), Lleida (Segrià), Palamós (Baix Empordà), Elda (Vinalopó Mitjà), etc. Però encara queden places per a nous equips. Aprofiteu la tornada de les vacances per a fer un grup i inscriure-vos a Webs al punt .cat des d’aquest enllaç.

Un cop més, agraïm a CDMon i Dinahosting, empreses registradores de .cat, la seva col·laboració en aquesta iniciativa.

Notícies relacionades