ca

Encara pots guanyar un premi

19 de maig de 2009

El joc que vam estrenar el passat dia de Sant Jordi està sent tot un èxit! Gairebé 2.500 persones vos heu Submergit en la Història amb Sant Jordi i l’Ictineu, i 1.500 ja heu guanyat el vostre tresor: un descompte del 50% en el registre d’un nou .cat o en la renovació d’un d’existent, i la possibilitat de guanyar un llibre o un DVD.

ARA JUGAR ÉS MÉS INTERESSANT…
Degut a l’alta demanda hem ampliat aquest joc amb més preguntes sobre la figura d’en Monturiol i altres aspectes del món nàutic. Així trobareu el joc més entretingut i molt més educatiu, i podreu jugar moltes més vegades i conèixer molts més fets interessants.

… SEMPRE QUE EL TEU NAVEGADOR PARLE CATALÀ!
perquè a partir d’ara només podran accedir al joc aquelles persones que tinguen el navegador correctament configurat per tenir el català com llengua prioritària per navegar. Per això, el giny de la campanya Navega en Català informarà a les persones que no tinguen el català com a llengua predeterminada al navegador, ajudant-les a configurar-la correctament abans de jugar.

PREMIS NOMÉS FINS EL 31 DE MAIG!
Els descomptes del 50%(*) sobre el preu per al registre o la renovació d’un .cat i la possibilitat de guanyar un llibre o un DVD sobre en Monturiol només es donarà fins el proper 31 de maig.

Només et queden 2 setmanes per guanyar el teu tresor! A què esperes? Juga a santjordi.domini.cat

(*) el descompte del 50% és aproximat donat que cada registrador pot oferir preus finals sensiblement diferents en funció del serveis addicionals que us ofereixi.

Notícies relacionades