ca

Els titulars de .cat decidiu un projecte guanyador

14 d’octubre de 2011

Des del passat juliol un jurat format per professionals de l’àmbit que ens ocupa i patrons de la Fundació puntCAT, han estat avaluant els més de quaranta projectes que es van presentar a la segona convocatòria dels Ajuts puntCAT 2011, oberta per a ajudar a fer realitat projectes que potencien la Societat de la Informació i el català a Internet. A hores d’ara el jurat ja ha dictaminat quin serà un dels projectes guanyadors però, a més a més, deixa l’elecció de l’altre guanyador a les mans dels titulars de .cat. Si ets titular d’algun dels més de 51.000 .cat hauràs rebut un correu per aquest motiu. Recupera’l abans d’aquest proper 16 d’octubre, entra a la pàgina indicada i escull quin dels tres projectes que et presentem dels tres millor puntuats pel jurat després del projecte guanyador, t’agradaria que es realitzés. I si el projecte de la teva elecció no surt el més votat, li donarem una altra oportunitat. Segueix-nos i aviat et donarem més informació al respecte.

Et recordem que és molt important que l’adreça electrònica que està associada al teu domini estigui actualitzada, no només per assabentar-te dels privilegis que pots tenir pel fet de disposar d’un domini .cat, sinó perquè per contracte amb la ICANN cal que les dades dels titulars siguin correctes i actuals. Si no has rebut el correu del que parlem, vés a la pàgina del teu registrador, al panell de control del teu domini, i actualitza les teves dades de contacte.

Ens agrada comptar amb la opinió dels titulars de dominis per a fer de .cat un domini encara millor. És entre tots que fem créixer el domini. Tant de bo t’agradi la proposta; esperem comptar amb la teva votació.

Notícies relacionades