ca

Els petits negocis que no tinguin presència digital ja podran disposar de web amb .cat

20 març 2019
elteunegoci.cat

La Fundació puntCAT ha signat convenis de col·laboració amb diversos Ajuntaments i Associacions de comerciants per portar a terme el programa elteunegoci.cat als seus municipis. En els propers dies, puntCAT es desplaçarà a Sentmenat, Sabadell, Sant Cugat i Mora d’Ebre per atendre a tots aquells negocis que desitgin fer-se una pàgina web amb domini .cat. En aquestes sessions, d’una durada aproximada de 2 hores, també es configurarà el Google Analytics i Google My Business.

El lloc web que s’ofereix als petits negocis conté informació bàsica de l’establiment i dels seus productes o serveis, oferint així una primera incursió al món digital. El web és editable en qualsevol moment pel negoci i té un disseny modern i molt intuïtiu. El projecte es finança amb els fons fundacionals de puntCAT, que posa a l’abast dels petits negocis la plataforma per crear el web de manera gratuïta. Els negocis que facin el seu web amb elteunegoci.cat només hauran de pagar només 36€ l’any pel domini i hosting del web.

Segons diversos informes sobre l’estat d’implantació de les TIC a Catalunya, només 3 de cada 10 empreses de menys de 10 treballadors té lloc web. Amb el programa elteunegoci.cat es pretén recolzar al petit comerç dels Països Catalans a guanyar visibilitat i a estar present també en l’entorn digital, fent més petita l’escletxa digital que existeix entre el petit i gran comerç.

T’esperem a les properes sessions de elteunegoci.cat:

Sentmenat
21 de març a les 19h
Sala de Plens de l’Ajuntament de Sentmenat
 

Sabadell
25 de març a les 10h i 14:30h
Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. Avinguda Can Bordoll, 119

Sant Cugat (sessió informativa)
2 d’abril a les 15h
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, planta 11. Plaça de la Vila, 1
Inscriu-te a la sessió

Mora d’Ebre
4 d’abril a les 14h
Centre Cívic La Magdalena. Plaça de Baix, 1
Inscriu-te a la sessió

Si tens qualsevol dubte sobre el programa elteunegoci.cat pots escriure a suport@elteunegoci.cat

Notícies relacionades