ca

Els petits negocis que no tinguin presència digital ja podran disposar de web amb .cat

20 de març de 2019
elteunegoci.cat

La Fundació puntCAT ha signat convenis de col·laboració amb diversos Ajuntaments i Associacions de comerciants per portar a terme el programa elteunegoci.cat als seus municipis. En els propers dies, puntCAT es desplaçarà a Sentmenat, Sabadell, Sant Cugat i Mora d’Ebre per atendre a tots aquells negocis que desitgin fer-se una pàgina web amb domini .cat. En aquestes sessions, d’una durada aproximada de 2 hores, també es configurarà el Google Analytics i Google My Business.

El lloc web que s’ofereix als petits negocis conté informació bàsica de l’establiment i dels seus productes o serveis, oferint així una primera incursió al món digital. El web és editable en qualsevol moment pel negoci i té un disseny modern i molt intuïtiu. El projecte es finança amb els fons fundacionals de puntCAT, que posa a l’abast dels petits negocis la plataforma per crear el web de manera gratuïta. Els negocis que facin el seu web amb elteunegoci.cat només hauran de pagar només 36€ l’any pel domini i hosting del web.

Segons diversos informes sobre l’estat d’implantació de les TIC a Catalunya, només 3 de cada 10 empreses de menys de 10 treballadors té lloc web. Amb el programa elteunegoci.cat es pretén recolzar al petit comerç dels Països Catalans a guanyar visibilitat i a estar present també en l’entorn digital, fent més petita l’escletxa digital que existeix entre el petit i gran comerç.

T’esperem a les properes sessions de elteunegoci.cat:

Sentmenat
21 de març a les 19h
Sala de Plens de l’Ajuntament de Sentmenat
 

Sabadell
25 de març a les 10h i 14:30h
Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. Avinguda Can Bordoll, 119

Sant Cugat (sessió informativa)
2 d’abril a les 15h
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, planta 11. Plaça de la Vila, 1
Inscriu-te a la sessió

Mora d’Ebre
4 d’abril a les 14h
Centre Cívic La Magdalena. Plaça de Baix, 1
Inscriu-te a la sessió

Si tens qualsevol dubte sobre el programa elteunegoci.cat pots escriure a suport@elteunegoci.cat

Notícies relacionades