ca

Els petits negocis de Berga que no tinguin presència digital ja podran disposar de web amb .cat

3 de juny de 2019
elteunegoci.cat a Berga

La Fundació puntCAT i l’Agència de Desenvolupament de Berga han firmat un conveni de col·laboració per portar a terme el programa elteunegoci.cat al municipi. Fruit de l’acord, el 17 de juny, .cat es desplaça a Berga per atendre a tots aquells negocis que desitgen fer-se una pàgina web amb .cat. En aquesta sessió, d’una durada de 2 hores, també es configura el Google Analytics i Google My Business.

El lloc web que s’ofereix als comerciants, conté informació bàsica de l’establiment i dels seus productes o serveis, oferint així una primera incursió al món digital. L’espai és editable en qualsevol moment pel negoci i té un disseny modern i molt intuïtiu. El projecte es financia amb els fons fundacionals de l’entitat i l’únic que ha de pagar el negoci és el domini .cat.

Segons diversos informes sobre l’estat d’implantació de les TIC a Catalunya, només 3 de cada 10 empreses de menys de 10 treballadors té lloc web. Amb el programa elteunegoci.cat es pretén recolzar al petit comerç dels Països Catalans a guanyar visibilitat i a estar present també en l’entorn digital, fent més petita l’escletxa digital que existeix entre el petit i gran comerç.

Aconsegueix el teu web en català amb elteunegoci.cat
Inscriu-te a la sessió a info@elteunegoci.cat
17 de juny a les 15h
Carrer de Lluís Millet 33, Berga

Notícies relacionades