ca

El programa Comerçlocal.cat continuarà a Girona gràcies a la bona acollida de la iniciativa

25 d’octubre de 2016
morsicot3

Un cop transcorreguts els 10 dies d’implementació del programa comerçlocal.cat a la ciutat de Girona l’acollida ha estat un èxit. Més de 70 comerços han demanat  el servei i ja tenen el seu primer lloc web de presència a la xarxa, amb informació bàsica de l’establiment.

La Fundació puntCAT ha decidit continuar la seva presència a la ciutat fins al 18 de novembre per a poder atendre el nombre de peticions que s’han fet, així com per donar resposta a d’altres comerços que vulguin aprofitar aquesta oportunitat. Amb aquesta ampliació del programa la Fundació  seguirà treballant per afavorir la capacitació digital dels botiguers que vulguin tenir el seu comerç connectat a la xarxa, amb les avantatges que això suposa per a donar-se a conèixer i augmentar els seus clients potencials.

A més, per a tots els botiguers i comerços que hagin volgut fer-se un lloc web, se’ls oferirà unes jornades gratuïtes de formació per aprendre a fer servir les xarxes socials i millorar el posicionament del seu comerç al cercador Google.

El programa Comerçlocal.cat es fa amb col·laboració amb l’Ajuntament de Girona i amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Els comerciants de Girona que vulguin participar d’aquesta campanya de digitalització podran concertar una cita trucant al telèfon gratuït 900 866192 o a través del lloc web www.comerçlocal.cat. Un cop feta la cita, un equip de professionals de la Fundació puntCAT visitarà el comerç per desenvolupar el lloc web in situ, en català, deixant-lo dissenyat i operatiu durant la mateixa visita.  Pel preu d’adquisició del domini .CAT  (8 euros) el comerciant obtindrà un lloc web de presència gratuït i el seu allotjament a un servidor.

Notícies relacionades