ca

El programa Comerçlocal.cat arriba a Taradell

15 de desembre de 2017
Comerç local Taradell

L’Agrupació de Botiguers de Taradell ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació puntCAT per portar a terme el programa comerçlocal.cat al municipi. Els comerciants de Taradell que registrin un domini .cat obtindran un lloc web gratuït per donar visibilitat del seu negoci a la xarxa. El lloc web, presència que s’ofereix als comerciants, conté informació bàsica de l’establiment i dels seus productes o serveis, oferint així una primera incursió al món digital.

L’Agrupació de Botiguers de Taradell s’ha mostrat entusiasmada i molt interessada amb el programa comerçlocal.cat, ja que suposa una oportunitat pels comerços de Taradell de tenir presència a la xarxa.

Durant aquest any el programa Comerçlocal.cat ha fet gira per diversos municipis de Catalunya com Sallent, Hospitalet de l’Infant i Vandellòs, Manlleu, Súria, Guissona, Moià, Cervera o Agramunt, entre d’altres. S’han registrat més de 500 dominis .cat per a comerços de tot Catalunya, amb la creació gratuïta d’un web presència per tal de que el petit comerç tingui presència també a l’entorn digital.

Els comerciants de Taradell que vulguin participar d’aquesta campanya podran concertar una visita trucant al telèfon gratuït 900 866 192 o bé a través del lloc web www.comerçlocal.cat o escrivint al correu info@comerçlocal.cat.

Un cop feta la cita, un equip de professionals de la Fundació puntCAT visitarà el comerç per recollir la informació necessària i poder desenvolupar el lloc web en català en pocs dies. Pel preu d’adquisició del domini .cat el comerciant obtindrà un lloc web presència gratuït.

Notícies relacionades