ca

El programa Comerçlocal.cat arriba a Agramunt

24 d’octubre de 2017
Signatura conveni Comerçlocal.cat Agramunt

L’Ajuntament d’Agramunt i la Unió de Botiguers i Industrials han signat un conveni de col·laboració amb la Fundació puntCAT per portar a terme el programa comerçlocal.cat al municipi. Els comerciants d’Agramunt que registrin un domini .cat obtindran un lloc web gratuït per donar visibilitat del seu negoci a la xarxa. El lloc web presència que s’ofereix als comerciants conté informació bàsica de l’establiment i dels seus productes o serveis, oferint així una primera incursió al món digital.

L’Ajuntament d’Agramunt i la Unió de Botiguers i Industrials s’han mostrat entusiasmats i molt interessats amb el programa comerçlocal.cat, ja que suposa una oportunitat pels comerços d’Agramunt de tenir presència a la xarxa.

Amb el programa comerçlocal.cat es vol ajudar al petit comerç dels Països Catalans a guanyar visibilitat i estar present també en l’entorn digital, fent més petita l’escletxa digital que existeix entre el petit i gran comerç. Ja que, segons diversos informes sobre l’estat d’implantació de les TIC a Catalunya, només 3 de cada 10 empreses de menys de 10 treballadors té lloc web.

El programa comerçlocal.cat compta amb col·laboració de la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció de Política Lingüística del Departament de Cultura, la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital del Departament de la Presidència i el Consorci de Comerç Artesania i Moda del Departament d’Empresa i Coneixement.

Els comerciants d’Agramunt que vulguin participar d’aquesta campanya podran concertar una visita trucant al telèfon gratuït 900 866 192 o bé a través del lloc web www.comerçlocal.cat o escrivint al correu info@comerçlocal.cat.

Un cop feta la cita, un equip de professionals de la Fundació puntCAT visitarà el comerç per recollir la informació necessària i poder desenvolupar el lloc web en català en pocs dies.  Pel preu d’adquisició del domini .cat el comerciant obtindrà un lloc web presència gratuït.

Notícies relacionades