ca

El primer mapa .CAT

18 de desembre de 2007

Ací teniu part de la Xarxa .CAT !

Entre tots anem formant una xarxa .cat útil i que no para de créixer: ja hi ha més de 26.000 dominis registrats, creixent més d’un 30% durant 2007, i oferim a Internet milions de documents indexats pels cercadors.

Amb l’ànim de donar a conèixer alguns webs .cat, la Fundació puntCAT vos presenta aquesta xarxa que, a mode de mapa de metro, dona visibilitat a més de 250 dominis .cat. Com no podíem incloure tots els dominis hem realitzat una tria, a voltes de forma subjectiva i a voltes a l’atzar, però sempre amb l’objectiu de mostrar la diversitat que conforma la xarxa .cat. Així doncs, alguns llocs no són gaire coneguts, però també en trobem d’altres destacats amb un punt negre més gran que es corresponen als 13 webs més referenciats pels enllaços que els apunten des d’altres pàgines web .cat (dades del robot explorador de la Fundació puntCAT). Cada línia respon a una temàtica, especificada a la llegenda segons els diferents colors. Només cal triar una, pujar al metro .cat i descobrir el teu món a Internet!

Entra al nostre rebost i tria el format del mapa pel qual vulgues moure’t. A més, sota llicència Creative Commons, el pots modificar i compartir: imprimix-te’l, passa’l, posa-te’l com a fons de pantalla, envia’l per a felicitar les festes …

Enreda’t en la Xarxa .cat!

Notícies relacionades