ca

El nostre valencià, el català de tots: promoció de renovacions amb motiu del 9 d’octubre

8 d’octubre de 2012

El proper dimarts 9 d’octubre els valencians i valencianes celebrarem que fa 774 anys el rei en Jaume I entrà a la ciutat de València amb les tropes catalanoaragoneses i fundà el Regne de València, fet que propicià el naixement del poble valencià. De la mateixa forma que el passat 8 de setembre vam celebrar la Diada d’Andorra i l’11 de setembre la Diada de Catalunya, ara celebrem també la Diada del País Valencià. Perquè els que parlem valencià, també som .cat.

Aquesta promoció estarà en marxa durant una setmana, des de hui mateix i fins al proper 14 d’octubre, a l’adreça https://diada.totssom.cat. Qualsevol persona que jugue i guanye una partida d’algun dels quatre jocs, obtindrà un codi de descompte entorn al 50% per a renovar un .cat (preu final en funció del registrador i els serveis addicionals escollits). El descompte el podràs utilitzar fins al 14 de desembre de 2012, així que aprofita l’ocasió i aconsegueix el teu, ja que pots renovar el teu domini en qualsevol moment i no cal que esperes a que expire, doncs renovar és afegir un any més a la data d’expiració que consta en el whois del domini, sense importar quin dia el renoves.

Però si el que vols és registrar un nou domini, en paral·lel a aquesta promoció continua en marxa la MegaPromo.cat, amb la qual es pot registrar un domini i un servei bàsic d’allotjament per menys de 10 € el primer any. Justament quan més ho necessitem és quan des de la Fundació puntCAT fem l’esforç d’ajustar al màxim els preus del domini i facilitar que tothom qui vulga tenir un nom propi a Internet esculla ser .cat de la forma més assequible. La MegaPromo.cat és la promoció més forta feta mai, volem evitar que el preu siga un inconvenient per qui vulga ser .cat, i més amb la situació econòmica que ens envolta. Perquè no oblidem que vosaltres, la comunitat .cat, sou qui ens heu permès arribar fins on estem i vos ho volem agrair amb grans descomptes en altes i renovacions de dominis .cat!

Perquè tots som .cat sigues d’on sigues i visques on visques.
Bon 9 d’octubre a tothom!

Notícies relacionades