ca

El Nord acull molt positivament el puntCAT

26 de febrer de 2008

El vespre del 21 de febrer vam presentar públicament el domini .cat a la societat nord-catalana que es va voler acostar al magnífic Palau Pams, seu de l’Institut Font Nova de l’Ajuntament de la fidelíssima vila de Perpinyà. La xerrada va despertar molt interès entre els assistents, que al finalitzar van voler adreçar-se directament a nosaltres per resoldre els seus dubtes sobre el .cat, alguns d’ells, cares conegudes de la cultura i els mitjans de la Catalunya Nord, i fer-nos un parell d’entrevistes.

Aquest acte públic va completar una jornada molt fructífera en la que ens vam trobar amb el món associatiu, cultural i institucional de la Catalunya Nord. Entre d’altres ens vam reunir amb els màxims responsables de la Bressola, escoles laiques catalanes de la Catalunya Nord, que ens esperaven cordialment a l’escola de Sant Galderic a Perpinyà. Posteriorment visitàrem l’Ajuntament i la Casa de la Generalitat on també ens van acollir, oferint el seu ple suport a les futures iniciatives del puntCAT per aquesta zona. I per a tancar les visites, vam parlar molt cordialment amb alguns membres del món empresarial i econòmic de la Catalunya Nord, molt interessats en fer servir el .cat

En paral·lel, puntCAT també va assistir al Legal Administrative Meeting de CENTR, celebrat a Viena el 19 i 20 de febrer. Entre d’altres es va parlar de com reduir l’impacte del phishing i com augmentar la privacitat de dades del whois.

Notícies relacionades