ca

El Govern anuncia una iniciativa per impulsar el .cat com a domini propi de Catalunya

10 octubre 2018
El Govern impulsa el .cat

Des de la Fundació puntCAT, entitat privada sense ànim de lucre gestionada per entitats no governamentals, ens plau compartir amb tota la comunitat de parla catalana que la Generalitat de Catalunya ha anunciat que en les properes setmanes aprovarà un acord de Govern per impulsar el .cat com a domini propi de Catalunya

Un cop el Govern hagi aprovat l’acord, el .cat, domini de la comunitat de parla catalana, serà també el de Catalunya. La seva propietat i gestió seguirà essent de la Fundació puntCAT, on no hi participen (per estatuts) administracions, partits ni sindicats.

El president de la Fundació puntCAT, Carles Salvadó, ha expressat la seva satisfacció per aquesta iniciativa que “ajudarà a potenciar el .cat”. També ha afegit que aquest acord, adopat per la Generalitat, “no exclou cap altre Govern que vulgui prendre també iniciatives semblants”.

Des de la Fundació puntCAT es vol arribar a cada indret dels Països Catalans i qualsevol iniciativa per impulsar el domini .cat serà molt benvinguda.

Notícies relacionades