ca

El domini .cat participa en la propera WordCamp Barcelona

2 de maig de 2023
WordCamp Barcelona 2023

Els dies 5 i 6 de maig torna la WordCamp Barcelona i el domini .cat hi serà present. Després de gairebé 5 anys de les últimes jornades de WodCamp a Barcelona i coincidint amb el 20è aniversari de WordPress, Barcelona torna a acollir l’esdeveniment per aprendre i descobrir noves eines, nous conceptes, altres formes d’utilitzar WordPress, així com compartir coneixements, experiències, anècdotes amb altres usuaris.

La WordCamp Barcelona està organitzada per membres de les diverses comunitats de WordPress actives a Catalunya. L’esdeveniment es divideix en dues parts: el dia de la comunitat, el divendres 5 de maig, a l’auditori de les Cotxeres de Sants, i el dia de ponències, el dissabte 6 de maig, al Campus de la Ciutadella de la UPF.

La Beatriz Guzmán, cap de màrqueting i negoci de la Fundació .cat oferirà la xerrada “Google s’estima els gats? La realitat darrere del posicionament del posicionament del domini .cat.” el 6 de maig a les 10.15 h. Pots consultar el programa de WorCamp Barcelona aquí.

WordCamp Barcelona
5 i 6 de maig

Notícies relacionades