ca

El domini .barcelona baixa de preu!

12 de setembre de 2018
El domini .barcelona baixa de preu!

L’Ajuntament de Barcelona vol que el domini .barcelona sigui accessible a tota la ciutadania del l’àrea metropolitana. Per aquest motiu ha decidit baixar el preu de venta del domini de la ciutat. La reducció de preu és permanent i efectiva des del 10 de setembre de 2018pots consultar els preus actualitzats dels diversos registradors que ofereixen el domini .barcelona a la comparativa de preu.

A més a més, coincidint amb la celebració de la Mercè, l’Ajuntamet està preparant una campanya de comunicació a les xarxes socials per donar a conèixer els avantatges de l’ús del domini .barcelona ja sigui per utilitzar-lo a nivell personal com per posicionar els negocis i entitats de Barcelona a la xarxa.

Paral·lelament, estem treballant per presentar-te molt aviat un nou web de domini.barcelona més interactiuactualitzat i que comptarà directament amb la participació de la ciutadania. Segueix totes les novetats del domini .barcelona a FacebookTwitter i Instagram perquè properament en podràs trobar més informació.

Barcelona és una de les poques ciutats de tot el món que compten amb domini propi, com és el cas de grans capitals mundials com Londres (.london), París (.paris), Brusseles (.brussels), Berlin (.berlin) o Amsterdam (.amsterdam).

Notícies relacionades