ca

El disseny amb el títol “mongeta puntcat” guanya el concurs de disseny de la samarreta promocional

13 de març de 2015
gran-ca

Aquest migdia a les 12 hores ha finalitzat el termini per presentar els dissenys i emetre votacions al concurs disseny.cat que ha convocat la Fundació puntCAT per triar el nou disseny de la samarreta promocional, amb la que s’obsequia els clients i amics de la comunitat .cat.

L’acció ha rebut 58 participants i un total de 652 vots. Així doncs, els tres dissenys guanyadors han estat els que porten per nom “mongeta puntcat”, “puntcat” i “localització puntcat”. El que ha quedat en primera posició, “mongeta puntcat”, ha rebut 192 vots.

La consigna pel disseny era que fos una proposta divertida i trencadora, en contraposició amb les samarretes avorrides amb un logotip senzill. Ho hem aconseguit! Moltes gràcies a tots i a totes per haver participat, sense vosaltres no hagués esta possible.

El guanyador rebrà 25 exemplars de la nova samarreta i el seu nom apareixerà sota del disseny i tindrà l’honor de figurar a les més de 1.000 samarretes que la Fundació puntCAT distribuirà durant tot el 2015. Degut al gran nombre de dissenys presentats, la Fundació puntCAT també imprimirà algunes altres de les propostes, depenent de la ocasió, i sempre posant-se ne contacte amb l’autor.

Els 10 dissenys més votats:

  1. Disseny guanyador “mongeta puntcat”, amb 192 vots
  2. Disseny finalista “puntcat”, amb 158 vots
  3. Segon disseny finalista “localització puntcat”, amb 93 vots
  4. “jo.cat”, amb 67 vots
  5. “Optimus cat”, amb 54 vots
  6. “Barres .cat”, amb 48 vots
  7. “.cat català”, amb 38 vots
  8. “Catalunya.cat”, amb 21 vots
  9. “punts cat”, amb 20 vots
  10. 10. “Diu molt de tu”, amb 19 vots

Si voleu visualitzar tots els dissenys accediu al web del concurs, disseny.fundacio.cat.

 

 

Notícies relacionades