ca

El concurs webs al punt.cat es presentarà al YOMO 2017

22 de desembre de 2016
img_0732

El concurs Webs al Punt.cat ha estat seleccionat per participar a la fira YOMO, una iniciativa dirigida a estudiants d’entre 10 i 16 anys que vol promoure les vocacions professionals en l’àmbit de la ciència i la tecnologia. La Fundació puntCAT ha estat seleccionada per presentar el concurs dirigit a alumnes de ESO, Batxillerat i Grau Mitjà i Superior que celebra la seva setena edició l’any 2017.

Dins de la programació del YOMO es celebra el Webs al Punt Express, una versió del concurs que animarà els assistents a fer equips per a participar de l’experiència de crear un lloc web real en menys d’una hora. El jurat del concurs premiarà les millors propostes. La Fundació puntCAT també comptarà amb un stand a la fira on es presentarà la instal·lació artística col·laborativa “Una casa a internet” on a través d’una experiència creativa s’aproparà els nois i noies que hi participin al món dels dominis i els llocs web.

El YOMO es durà a terme del 27 de febrer al 2 de març de 2017 en el marc del Mobile World Congress a l’espai de Fira Barcelona, Montjuïc.

 

Notícies relacionades