ca

El Concurs del Fotobloc 2010 ja té fotos guanyadores

13 d’octubre de 2010

Ha finalitzat la tercera edició del concurs estiuenc de fotos de dominis .cat, obert a tothom des de mitjans de juliol a la web del Fotobloc de puntCAT. Aquest any el concurs comptava amb una important novetat, una categoria més en la qual podien participar les fotos, augmentant a tres els premis principals que atorga el concurs. La iniciativa puntXpunt, unes jornades tècniques que organitza tot sovint puntCAT per a ajudar als professionals a beneficiar-se de les TIC pels seus negocis, ha premiat amb una càmera de fotos les imatges que contenen dominis de l’àmbit del turisme. Aquesta ampliació dels premis ha vingut acompanyada d’un augment de participants, gairebé el doble que l’any passat, rebent 133 fotos vàlides.

La fotografia guanyadora del premi puntXpunt – categoria Turisme, atorgada pel jurat, mostrava el domini www.kayaksort.cat, mentre que la premiada pel jurat en la categoria general es correspon al domini www.sentir.cat, rebent com a reconeixement totes dues una càmera de fotos digital compacta de gamma alta. A més a més el jurat, format per tres membres del món audiovisual i Internet, ha premiat amb un suculent descompte en dominis .cat a les 9 millors fotos de cadascuna d’aquestes categories.

D’altra banda, la votació popular ha determinat que la foto amb més vots sigui la que mostra el domini www.volemdecidir.cat, la qual guardonem amb una càmera de fotos digital compacta. A més a més, de la mateixa forma que en les altres dos categories, puntCAT ha volgut fer un reconeixement especial a les altres 9 millors fotografies seleccionades mitjançant les votacions obertes i les hem premiat així també amb un descompte del 50%, segons els registradors, en l’alta o la renovació d’un .cat. Moltes gràcies per participar a tothom i enhorabona a les persones guanyadores!

Des de la portada del Fotobloc pots accedir a totes les fotos premiades així com també pots veure la resta de fotos participants en el concurs, o les fotos que han estat enviades al Fotobloc durant els seus 4 anys en funcionament.

I et recordem que el Fotobloc resta actiu i continua publicant les fotos que ens envieu. Puja la foto del web .cat que vols donar a conèixer i aprofita aquesta plataforma de promoció gratuïta. Visita el Fotobloc i coneix interessants pàgines .cat a través de les imatges que els propis usuaris pugeu!

Notícies relacionades