ca

El .cat a Frankfurt

8 d’octubre de 2007

Amb motiu de la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt, on la literatura catalana és la convidada d’honor d’enguany, el .cat ha preparat una sèrie d’activitats en diversos àmbits.

  • Serem presents a la Fira de Frankfurt on el Director de la Fundació puntCAT, en Jordi Iparraguirre, participarà a la taula rodona El català, llengua global acompanyat d’en Josep Bargalló (president de l’Institut Ramon Llull), en Bernat Joan (Secretari Gral. de Política Lingüística) i en Joan Laporta (President del F.C. Barcelona).
    Auditori principal, dimecres 10 d’octubre a les 16h.
  • Amb l’amable i desinteressada participació d’algunes editorials, regalem llibres (alguns signats pels seus autors) als guanyadors del joc de l’estalvi de pantalla.
  • Tant els diferents actes culturals organitzats per l’Institut Ramon Llull com el material publicitari de les editorials presents a Frankfurt llueixen i s’anuncien amb el .cat ben visible, donant a conèixer la nostra realitat i llengua en el món tangible i el digital a través del domini .cat
  • I també hem concertat algunes entrevistes amb mitjans de comunicació europeus a fi de donar a conèixer el nostre domini i explicar com amb el .cat deixam de ser invisibles i ens presentem al món.
El català, una llengua global.
La literatura catalana, singular i universal.

Notícies relacionades