ca

El Barça, Màrius Serra i el Belda i Badabadoc: ells també són 1dels50mil.cat

29 de juliol de 2011

Des de fa algunes setmanes està en marxa el concurs 1dels50mil.cat, un altaveu per a mostrar a tothom el teu domini .cat i poder optar a interessants premis. Les persones més ràpides, conscients de la promoció gratuïta que els brinda aquest concurs, ja han penjat el vídeo del seu .cat al web; vols veure els vídeos que ja hi participen? Fes un cop d’ull des d’ací.

I tu, si ets .cat, a què esperes a fer un petit vídeo que parle del teu domini!? Potser et fa falta que alguna cara coneguda t’anime a participar? Doncs en tenim unes quantes que, no només volen que participes i et beneficies dels avantatges d’aquest concurs, sinó que ells també aprofiten l’ocasió i ens presenten els seus .cat. En Màrius Serra, escriptor i periodista, ha sortit de l’armàrius i ens parla del MoutepelsQuiets.cat, una iniciativa per a ajudar als nens amb pluridiscapacitat. En Sandro Rosell, president del Barça, està orgullós de que el seu club llueixi .cat perquè aquest és molt més que un domini. En Carles Belda, cantant i acordionista del Belda i el conjunt Badabadoc, considera que .cat fa país i que la seva obligació, com a intèrprets de versions en català, s’havien d’abocar al .cat des d’un bon principi.

El web https://1dels50mil.cat anirà creixent fins a la finalització del concurs, el dia 9 d’octubre. A hores d’ara sabem d’alguns usuaris de .cat que prepareu els vostres vídeos, genial! També hi ha alguns amics de .cat més populars que volen donar suport a aquesta celebració dels 50.000 dominis .cat i aviat ens presentaran els seus vídeos i els seus dominis. Quina intriga! Quins seran? Aprofita l’estiu per a fer un petit vídeo i beneficia’t de ser 1dels50mil.cat. Cap altre domini et donarà aquestes avantatges!

Notícies relacionades