ca

Drupal Summer Barcelona

23 de juny de 2016
Drupal Summer Barcelona

L’any passat us vam convidar a les sessions d’iniciació a Drupal organitzades per la comunitat catalana de Drupal (Drupal.cat). Aquest any, tornem a apostar per aquest sistema de gestió de continguts basat en programari lliure.

Per això us volem convidar a la Drupal Summer Barcelona que tindrà lloc els propers 8, 9 i 10 de juliol al Citilab de Cornellà.

El Drupal Summer Barcelona és un esdeveniment centrat en el Drupal per a potenciar-ne l’ús i interconnectar l’ecosistema d’empreses, desenvolupadors, dissenyadors, caps de projecte, usuaris i altres professionals, i alhora donar a conèixer l’ecosistema del Drupal local a fora.

Durant aquests 3 dies hi haurà un espai de sprints de contribució on es tutoritzarà als principiants. A més a més a les xerrades d’introducció i formació enguany s’hi afegeixen ponents nacionals i internacionals de renom que parlaran de les noves possibilitats de Drupal 8 i el seu entorn.

El Drupal Summer Barcelona és aquí i nosaltres t’hi convidem! Participa al concurs que tenim a les nostres xarxes socials i guanya una de les 5 entrades que tenim per als nostres seguidors.

Per a més informació, ves a https://summer.drupal.cat/.

Notícies relacionades