ca

Donem suport a les blogosferes

5 de juliol de 2010

A la Fundació puntCAT ens agrada col·laborar amb les trobades que realitzen les diferents associacions de blocaires que hi ha al país. Aquestes comunitats desenvolupen una important tasca a Internet en facilitar als internautes una participació més activa a la xarxa, a través de l’ús dels blocs i de les comunitats que en creen.

Com ja hem informat des d’aquest bloc, puntCAT és patrocinador dels Premis Blocs Catalunya i recurrentment anem col·laborant amb diferents iniciatives que en aquesta línia ajudin a créixer i reforçar a les comunitats blocaries del país.

El passat 1 de juliol els Atictes, Amics i Amigues de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, van organitzar a la Universitat Rovira i Virgili les VII Jornades “àtic 2a” sobre TIC, per analitzar l’evolució que estem fent els usuaris des del món analògic al digital. Aquesta edició, a banda d’altres interessants temes i ponents, portà a Tarragona a en Richard Stallman, fundador del Moviment del programari lliure i del projecte GNU, qui explicà quina és la clau per disposar d’una societat digital lliure, tot fomentant la inclusió de les persones en un món digital bo.

Els participants de la jornada, a més de rebre material informatiu sobre Internet i .cat, i assabentar-se de les campanyes divulgatives que tenim a disposició de tothom, com Què fer amb un .cat o Navega Segur, es van beneficiar de dos descomptes per persona per registrar i renovar dos dominis .cat a meitat de preu, segons el registrador escollit i els serveis contractats.

El mateix obsequi tenen els assistents a la 3eres Jornada de la Penedesfera, realitzada fa alguns dies a Vilanova i la Geltrú. Els codis de 50% de descompte es troben a les diferents seus que l’Institut d’Estudis Penedesencs té per les seves comarques. Si vols recollir el teu codi, has de passar per alguna d’aquestes seus i mostrar la teva assistència a la jornada :

Vilafranca del Penedès
Carrer dels Ferrers, 54 baixos
De dilluns a divendres de 9 a 14 i de 17 a 19h

Vilanova i la Geltrú
Carrer Sant Pau, 13, 1r
Dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13h
Dimarts i dijous de 9 a 11 i de 17 a 19h

El Vendrell
Carrer Major, 18
Horari Biblioteca Terra Baixa

Us recordem que aquests codis són vàlids fins finals d’any. Aquí pots informar-te sobre com fer servir els codis i quins són els registradors que participen en aquestes promocions, i a través dels quals podràs beneficiar-te d’aquests forts descomptes que puntCAT posa al teu abast per a que disposes del teu propi espai a Internet amb la teva marca o el nom que més t’agradi per a la teva web.

Notícies relacionades