ca

Descomptes en la renovació de dominis

29 d’abril de 2009

Gràcies al ferm creixement de .cat (més de 36.000 dominis) podem seguir oferint més descomptes i promocions. Si vam començar el joc de St. Jordi celebrant l’any Narcís Monturiol amb els codis de descompte (aproximadament del 50%, preu final segons cada registrador) en el registre de nous dominis, ara podem oferir descomptes per renovar dominis ja registrats.

Podeu aconseguir un codi de descompte per renovar el vostre .cat jugant amb l’Ictineu d’En Narcís Monturiol. Verifiqueu quins registradors accepten codis promocionals, no tots n’accepten, i escolliu el tipus de codi (per un nou domini o per renovar-ne un d’existent) que voleu.

Els codis per a nous dominis seran vàlids fins el 30 de setembre de 2009. Els codis de renovació no son acumulables (només se’n pot fer servir un per cada domini) i caduquen, cal renovar enguany dominis que expirin durant el 2009. A fi de veure com evoluciona la promoció, la disponibilitat de codis de renovació està limitada a 200 codis a la setmana fins el 31 de maig de 2009.

Juga i guanya amb .cat !

Notícies relacionades