ca

Descobreix els beneficis del teu web gratuït .cat

28 juliol 2021

La campanya elteuwebgratuit.cat ajuda les empreses a tenir més presència a Internet, amb un domini. cat. Es crearan llocs web de manera gratuïta, i si ets una empresa de la demarcació de la Cambra de Barcelona, ja pots disposar no només del teu espai web de franc, sinó també de tres correus electrònics. cat per connectar el teu negoci amb tot el món, a través d’un simple clic.

Però quins altres beneficis tindrà el teu web gratuït? Es tracta de la teva carta de presentació digital, així que pren nota!

Serà one-page i tindrà quatre apartats. Un disseny simple i directe que capti l’atenció del visitant. Tindrà una única pàgina amb navegació vertical i quatre seccions. Aquestes seran Qui som, Serveis/Productes, On estem i Contacta’ns. No pot faltar el formulari de contacte ni una altra secció per indicar les vies de comunicació, sigui per telèfon o per whatsapp.

Estarà connectat amb les teves xarxes socials. El teu lloc web gratuït estarà associat a cadascun dels perfils que tinguis a xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter i Whatsapp). Tot perquè el teu web estigui ben posicionat i puguis rebre encàrrecs per diferents vies.

Per últim, el teu web complirà amb la protecció de dades. No caldrà preocupar-se de la part més tècnica. El lloc web disposarà dels requisits legals que obliga el Reglament General de Protecció de Dades, amb la política de privacitat i l’avís de galetes.

Afanyeu-vos! La campanya durarà tres mesos i se’n podran beneficiar fins a 500 empreses que formin part de la demarcació de la Cambra de Barcelona. Per consultar si el vostre municipi està dins aquesta demarcació, veieu el llistat complet en aquest enllaç.

 

 

Notícies relacionades