ca

De Tot CAT

14 de juny de 2010

El passat cap de setmana, del 4 al 6 de juny, vam ser a la Fira De tot CAT, a Girona, amb moltes de les empreses i altres col·lectius que fem servir la llengua catalana en els nostres productes i serveis. Aquesta ha estat la primera edició de la Fira, la qual es va desenvolupar en perfectes condicions, resultant tot un èxit en quant a participació, tant d’expositors com de visitants, i també pel que fa a la diversitat de les activitats programades.

Des d’allà vam difondre algunes de les campanyes que tenim en marxa, a més de realitzar una presentació per explicar com ajuda el .cat a les empreses, i de prendre Un cafè per la llengua, participant a una taula rodona sobre el paper del català a Internet.

CESICAT i puntCAT, junts per una navegació més segura
La nostra activitat més participativa a De Tot CAT va ser el joc de Navega Segur, que de forma molt divertida ajuda al jugador a evitar els possibles perills que es pot trobar a Internet. CESICAT , el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya, també present a la Fira, van difondre amb nosaltres la importància de la seguretat en la navegació, ja que des de el seu estand també es van poder aprendre bons consells de navegació mitjançant el seu joc Segurs a la Xarxa.

Les persones que van jugar a navegar amb seguretat des del nostre estand, van entrar en el sorteig de diferents productes i serveis que empreses amb domini .cat ens van cedir gratuïtament per la ocasió. En aquesta pàgina trobeu més informació de la nostra participació a la Fira, així com la relació de guanyadors i dels premis que els hi corresponen. Agraïm de nou la col·laboració de les empreses .cat que van cedir regals per donar-se a conèixer a través de la nostra iniciativa.

Notícies relacionades