ca

Darrers dies per a deixar els vostres webs a punt

12 de març de 2013

El proper dijous 14 és la data límit per a que els participants del concurs Webs al punt .cat ens lliuren els webs de nova creació que han fet arran de la nostra iniciativa. Un total de 343 alumnes, agrupats en 105 grups, participen al concurs de webs de la Fundació puntCAT. Es tracta d’estudiants d’ESO, Batxillerat i de qualsevol cicle formatiu de Grau Mitjà o Superior d’arreu del territori de parla catalana: hi participen escoles des de La Seu d’Urgell (Alt Urgell) a Elda (Vinalopó Mitjà), des de El Soler (Rosselló) a Palamós (Baix Empordà).

Els participants no només opten a guanyar el concurs Webs al punt .cat, amb regals tan diversos com els que les 23 empreses .cat col·laboradores ofereixen; sinó que, a més a més, accediran al concurs internacional  Dot Award on competiran amb els webs creats per estudiants de França, Bèlgica i de la Illa de la Reunió.

A l’apartat dels concursants ja podeu anar fent boca amb algunes de les propostes dels participants. El prestigiós jurat d’aquesta 3a edició de Webs al punt .cat tastarà aviat els webs participants i, en poques setmanes, donarem a conèixer els webs guanyadors i els que accediran a ser avaluats pel concurs Dot Award internacional. Un cop més, gràcies als col·laboradors que heu participat en aquesta 3a edició i molta sort als concursants!

Ja tenim gana dels vostres nous webs…
Si voleu estar al cas del concurs, seguiu el Facebook i Twitter de Webs al punt .cat.

 

Notícies relacionades