ca

Curs de WordPress avançat a puntCAT

5 de maig de 2015
curs_avancat_wordpress_2_-_web

Des de la Fundació puntCAT oferim enguany sessions formatives d’eines online i software per tal de fomentar el coneixement de les noves tecnologies entre els ciutadans. Després de les dues sessions del Curs dIniciació al WordPress celebrades el gener i el febrer, organitzem el Curs de WordPress avançat. La formació tindrà lloc a la seu de la Fundació puntCAT (C/ Aribau, 230-240, 7a planta, Barcelona) els dies 14 i 15 de maig de 9:30 a 13:30. L’objectiu de la formació, que anirà a càrrec del periodista especialitzat en Internet Jaume Pla, és que els alumnes perfeccionin els coneixements apresos a la primera sessió i puguin ampliar les funcionalitats del seu lloc web.

El curs disposa de fins a vuit places gratuïtes per a estudiants i per a persones a l’atur i sis places de pagament, sent  el cost de la sessió de 30 euros (*). A més de la formació, tots els estudiants disposaran d’un domini. cat de franc i d’un hosting gratuït durant 6 mesos

Només els 14 primers alumnes que s’inscriguin escrivint un correu electrònic a comunicacio@domini.cat disposaran d’una plaça per al Curs de WordPress avançat.

(*) El número de compte per a fer la transferència per inscriure-us al curs és de La Caixa, l’IBAN és ES5921003000192201758284. Recordeu indicar al concepte de la transferència el vostre nom i cognom i el text “WordPress avançat”.

Notícies relacionades