ca

Condicions legals concurs #estiupuntcat 2015

31 de juliol de 2015
940x650estiupuntcat

1. Objectiu i funcionament

El concurs #estiupuntcat té com a objectiu fomentar la participació activa de la comunitat puntCAT a Instagram, Facebook i Twitter. S’hi pot participar des del 31 de juliol i fins al 27 d’agost. Tres dels participants seran premiats amb un pack de productes puntCAT.

Per participar-hi, els concursants només han de pujar una foto o vídeo estiuenc de temàtica lliure a Twitter, Facebook o Instagram amb el hashtag #estiupuntCAT. A més, és imprescindible que esdevinguin seguidors del compte de la Fundació puntCAT (@puntcat a Twitter@puntcat a Instagram i dominipuntCAT a Facebook) a la xarxa social on participin.

La selecció dels tres guanyadors del concurs #estiupuntcat es durà a terme mitjançant un sorteig automàtic el matí del 28 d’agost.


2. Participació

2.1 Acceptació condicions legals

La mera participació en aquest concurs comporta l’acceptació d’aquestes condicions legals.

2.2 Procés de participació

Els participants hauran de ser seguidors dels perfils de la Fundació puntCAT a Twitter, Facebook o Instagram abans de participar al concurs. No s’acceptaran vídeos o imatges ofensius. Només es contemplaran les fotografies i els vídeos pujats amb el hashtag #estiupuntcat.

2.3 Pujar fotografies i vídeos

Els participants poden pujar tantes fotografies i vídeos com vulguin. Si més no, de cara al sorteig dels tres guanyadors, només es contemplarà la primera participació de cada usuari.  

2.4 Termini participació

El termini per a penjar fotografies i/o vídeos s’inicia el 31 de juliol a les 09:00 UTC i es tanca el 27 d’agost a les 23:59 UTC.


3. Resolució concurs

3.1 Procés de selecció del guanyador

El matí del dia 28 d’agost es durà a terme un sorteig automàtic entre tots els participants a Instagram, Facebook i Twitter al concurs #estiupuntcat. Els noms de tots els usuaris participants s’introduiran a un llistat a l’eina Random.org. Mitjançant un sorteig aleatori, els tres primers de la llista s’enduran els premis.

3.2 Premis per al guanyador

Els tres guanyadors del sorteig seran premiats amb un pack conformat per un domini .cat, una samarreta, un bolígraf i un usb.

3.3 Lliurament de Premis

La Fundació puntCAT enviarà un missatge privat des d’Instagram, Facebook o Twitter als guanyadors per tal de comunicar-los quan poden recollir els premis.


4. Dades personals

La Fundació compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal. Sempre que es recullin dades de persones físiques a efectes de ser incorporades a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, degudament declarat davant l’Agència, s’informarà adequadament al titular de dites dades.

En qualsevol moment podran exercir-se per part dels particulars que hagin proporcionat les seves dades a la Fundació els drets reconeguts al títol III de la LOPD.

5. Revisió de les condicions legals

La Fundació es reserva el dret a actualitzar o revisar les condicions contingudes en aquest document sense prèvia notificació als participants per motius normatius o per canvis en les condicions del Concurs.

Notícies relacionades