ca

Comencen a fer molt bona olor els Webs al punt .cat

7 de març de 2012

Resta una setmana per a la fi del concurs de creació de llocs Webs al punt .cat. Aquesta segona convocatòria encara ha tingut més èxit que la primera i 150 equips, formats per un total de 540 estudiants de secundària i grau mig i superior dels Països Catalans, estan gairebé a punt per a donar-nos a tastar els seus exquisits webs, de temes ben diversos. Alguns ja estan disponibles; si vols fer-ne un petit tast hi pots accedir des d’ací.

La importància d’aquest concurs no rau només en la competició entre els alumnes de més de 30 escoles i instituts dels territoris de parla catalana, ni en els premis als quals opten, sinó que a més a més, els millors llocs web d’aquest concurs participaran automàticament en el concurs europeu Dot Award, organitzat pel domini .be (de Bèlgica), .si (d’Eslovènia) i per nosaltres mateixos (.cat, el domini de la comunitat catalanoparlant). Si recordes, a la passada edició del Dot Award, dels disset webs catalanoparlants que vam enviar-hi, tres d’ells van ser guardonats pel concurs europeu amb un primer i un segon premi, i una menció especial. Tant de bo el nivell dels Webs al punt .cat d’aquest any sigui igual de bo o més! A finals d’abril coneixerem els Webs al punt .cat guanyadors i a mitjans de maig els del Dot Award. Però volem tenir en compte la vostra opinió, així que del 20 al 26 de març obrirem una votació popular mitjançant els “M’agrada” de Facebook, fet que determinarà el web guanyador del premi popular. Seguirem informant, estigues al cas des de Facebook i Twitter.

Estem impacients per què arribi el dia 14 i tastar com de bons estan els vostres webs. Molts ànims, estudiants! Sabem que porteu setmanes treballant-hi de valent, segur que ens tornareu fer sentir ben orgullosos del nostre jovent!

Notícies relacionades