ca

Comencem 2014 al teu costat

16 de gener de 2014
bannerpromociooct13

Amb motiu de la Diada de Mallorca, avui posem en marxa una promoció de renovació de dominis amb un descompte entorn al 60%. Si ets .cat i tens el domini registrat a través d’Arsys, CDmon, Dinahosting, Don Dominio, Entorno Digital o Virtualname, vés a https://promocions.fundacio.cat i aconsegueix el teu descompte responent correctament dues preguntes i compartir-les a Facebook o Twitter. No importa la data de caducitat del teu domini, aprofita aquesta oferta per a renovar-lo i sumar-li un any més de vida per menys de la meitat de preu.

 

A més a més, amb l’objectiu de normalitzar l’ús del domini .cat hem abaixat el preu del registre i per només 8 €, tothom pot tenir un domini propi. Si tens una empresa o un col·lectiu, o si vols un domini per fer un ús particular, ja és hora que tinguis el teu nom .cat. Vés a https://domini.cat, compara les ofertes dels diferents registradors i escull la que més t’interessi. El preu ja no és inconvenient i expressar-se en català a Internet amb un nom propi ja està a l’abast de tothom!

De part de tot l’equip de la Fundació puntCAT et desitgem una bona sortida i entrada d’any i que 2014 et porti tot el que desitges. I recorda, a Internet som i serem .cat!

Notícies relacionades