ca

Comença la MegaPromo.cat, el teu .cat per menys de 10 €!!

4 de juliol de 2012

Avui estrenem la MegaPromo.cat (#laMegaPromo) 5.000 dominis .cat per menys de 10 € a l’any a través de diferents registradors; una acció per acostar el .cat a tothom fent camí cap una propera rebaixa de preus general, també en les renovacions.

Des de la Fundació puntCAT vam contactar els vint-i-cinc registradors que estan acreditats per a registrar el .cat davant ICANN i els vam proposar participar a la MegaPromo.cat, oferint-los fins a cinc mil dominis a un preu molt reduït. Habitualment el cost d’un .cat per als registradors és de 20 €, en aquesta promoció els hem rebaixat el preu del domini a 7 €.  De tots ells, onze registradors s’han sumat al nostre esforç i han acceptat el repte, oferint els dominis que els hem assignat a menys de 10 € pel registre; com sempre els preus finals varien en funció de cada registrador i dels serveis addicionals associats al domini que contracteu. La campanya comença avui i acaba el 31 d’octubre, fet que comporta que uns registradors hi participin des d’avui i fins que se’ls acabi el bloc de descomptes assignat, i d’altres s’hi afegiran posteriorment. Et mantindrem informat!

Si vols més informació, consulta el nostre comuniCAT de premsa.
I si no vols deixar passar aquesta oportunitat, entra a https://lamegapromo.cat compara les MegaOfertes i escull una a la teva mida. Mai has tingut un moment millor per agafar el domini de la teva vida!

Notícies relacionades