ca

El domini .cat reforça la seva col·laboració amb CDMON durant el Congrés ICANN 78

26 d’octubre de 2023
cdmon i domini .cat

Ahir, en el marc del congrés ICANN 78 celebrat a Hamburg, vam tenir una reunió altament productiva amb David Blanch i Marina Moreno de CDMON, el principal registrador del domini .cat. Aquesta trobada va servir per consolidar una relació que ha anat creixent al llarg del temps, i que ara està marcada per una confiança renovada i un entusiasme compartit per col·laborar en projectes futurs. Estem convençuts de que aquesta relació estreta oferirà noves oportunitats i beneficis per als usuaris i la comunitat catalanoparlant a Internet.

La reunió va ser una oportunitat per abordar qüestions rellevants per a la comunitat de dominis.cat i per explorar noves vies de cooperació. La Fundació .cat i CDMON estan compromesos a treballar junts per millorar l’experiència dels usuaris i assegurar la disponibilitat dels dominis.cat de manera eficaç i eficient.

La bona sintonia entre la Fundació .cat i CDMON és evident, i això ha de traduir-se en beneficis tangibles per als titulars de dominis .cat i la comunitat digital catalanoparlant. Com a resultat d’aquesta col·laboració, esperem poder anunciar novetats properament.

Notícies relacionades