ca

Busquem voluntaris per a millorar un projecte .cat

24 de novembre de 2009

Estem a punt de llançar un web que facilitarà tota la informació respecte als beneficis de disposar d’un domini propi i com treure-li el màxim suc possible. L’embrió d’aquest ambiciós projecte divulgatiu es va gestar durant la passada edició de la Setmana de la Ciència, quan vam realitzar un taller presencial d’hora i mitja per a guiar als participants en el procés de d’aixoplugar, des dels seu propi domini .cat, algunes de les eines gratuïtes (blogs, àlbums de fotos i vídeo, etc) que es troben a Internet.

El bon resultat i l’interès que va desvetllar el taller ha portat a la Fundació puntCAT a crear un web on, mitjançant diferent material didàctic i de suport, tothom coneixerà totes les possibilitats que proporciona tindre un domini propi i passar així a convertir-se en un agent actiu a la xarxa i continuar fent créixer la qualitat de la Internet catalana.

El web quèferambun.cat es troba en la fase final de proves i volem donar-vos l’oportunitat de conèixer-lo abans que ningú, fent-nos arribar la vostra opinió. L’activitat que des de puntCAT vos facilitem dins el marc de la Setmana de la Ciència 2009, és convertir-vos en tastadors (beta-testers) d’aquesta plana web. Només caldrà que ens envieu un correu demostrant el vostre interès i vos enviarem la resta d’informació. Els participants d’aquest tast disposareu d’una setmana per a consultar el web de quèferambun.cat i fer les pràctiques que aquest projecte proposa. En acabat haureu d’emplenar una senzilla enquesta amb les vostres impressions i les millores que vulgueu aportar al projecte. Qualsevol persona interessada en provar en primícia aquest web i en dir-hi la seva, serà benvinguda. Cerquem tastadors de diferents perfils per tal de, entre tots, amb diferents punts de vista i experiència, millorem aquesta pràctica web.

A més a més d’ajudar als usuaris amb les vostres aportacions, aquesta tasca es veurà reflectida al web, doncs si ho desitgeu, hi constarà el vostre nom en qualitat de tastador.

Notícies relacionades