ca

Barcelona té el seu punt

29 de febrer de 2016
qnotprenguinbarcelona940x6501

Qualsevol empresa, entitat i particular que vulgui associar el seu web i els seus correus electrònics al nom de la capital catalana pot registrar la petició amb prioritat i de forma preferent fins a les 13h del 15 de març
  
L’objectiu de l’Ajuntament de Barcelona, que és el titular del domini, és convertir el .barcelona en el domini de referència dels barcelonins i com a requisit s’estableix que el contingut del lloc web amb aquesta extensió estigui lligat a Barcelona o la seva àrea d’influència. 
  
La Fundació puntCAT vetllarà per la correcta assignació de dominis fins al 15 de març en cas de coincidència de sol·licituds. La quota de llançament del .barcelona és d’uns 100 euros anuals per al període inicial; a partir del 21 de març, el preu es reduirà a 40 euros l’any.

És preferible registrar el domini abans del 15 de març?

Depèn de la importància que tingui per a tu aconseguir el nom que vols. Abans del 15 de març tens més garanties d’assegurar-te’l. Després, durant el registre lliure, els dominis s’assignaran per estricte ordre de sol·licitud. El primer que el registri, se l’emporta.

Els dominis s’hauran de registrar amb els registradors autoritzats, que establiran el preu de venda al públic final en funció dels serveis associats al domini registrat. Ho podeu fer a través d’aquest enllaç

Teniu tota la informació al web www.domini.barcelona

Notícies relacionades