ca

Arriba a la fi l’any del Cinquè aniversari i dels 50.000 .cat

10 de febrer de 2012

Aquest passat 2011 hem superat un parell de fites molt importants: .cat s’ha consolidat com el domini natural de la comunitat catalanoparlant, celebrant el seu cinquè aniversari amb més de 50.000 dominis registrats. Si vols conèixer qui som i quina tasca hem desenvolupat durant aquests cinc anys, mira aquest vídeo o consulta la Memòria dels 5 anys de .cat.

Dilluns vinent farà 6 anys des que es van començar a registrar els primers .cat, moment ara de fer-vos un recordatori de les activitats que hem realitzat amb vosaltres per a celebrar aquestes fites. Perquè .cat és molt més que un domini i es deu a la seva comunitat:

  • L’acte central de celebració dels cinc anys amb domini propi es va realitzar el passat desembre a l’Institut d’Estudis Catalans. Representants de la societat civil i política catalanoparlant, juntament amb algunes de les persones que han fet possible l’èxit de .cat durant aquests cinc anys, ens vam reunir per a celebrar la gesta històrica que, cinc anys després, continua situant la nostra comunitat a primera línia mundial. La clausura de l’acte va anar a càrrec de l’Honorable Sr. Francesc Xavier Mena, Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Aquí trobeu els diferents vídeos i fotos de l’acte, i a https://5anys.fundacio.cat podeu consultar el vídeo sencer de l’acte, retransmès en directe per Internet facilitant la participació de tothom.
  • Per tal de potenciar la comunitat .cat, 1dels50mil.cat proposava un concurs de vídeos per a que, tothom qui volgués, promocionés el seu .cat. Cinc van ser els vídeos premiats, els quals us recomanem veure: PIRATA.CAT, qui amb l’ajuda de pirates de tot el món va realitzar el vídeo amb la millor idea original; la millor realització se la va endur ACPG.cat, l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta, i el premi a la maximització de recursos va recaure en astres.cat. A més a més d’aquestes valoracions fetes per un jurat, una votació popular va guardonar el vídeo de miramautisme.cat i l’equip de puntCAT vam atorgar el premi puntCAT al vídeo d’eutopia.cat. Agraïm un cop més la col·laboració de les següents empreses i personalitats del país que han volgut parlar del seu .cat: Màrius Serra, Carles Belda, Toni Albà, Munich, RACC, Moritz i el Barça.
  • Finalment, vam acabar l’any del cinquè aniversari regalant 31 paneres entre els titulars dels més de 50.000 .cat. Havent assignant un número a cadascun dels .cat registrats, vam realitzar un sorteig. Els titulars de 6 .cat han rebut una cistella amb diferents productes del país i altres 25 dominis han rebut una petita panera una mica més especial: contenia la renovació gratuïta del seu .cat durant un any. Consulteu els guanyadors.

2011 ha estat un any especial per .cat, però aquest també ho serà! Fa algunes setmanes que treballem per a oferir-vos un 2012 encara amb més serveis, més qualitat, més seguretat i en definitiva, més valor afegit que diferència .cat de la resta de dominis. Volem que seguiu formant part de la comunitat .cat, que hi participeu i ens ajudeu a fer de .cat el millor domini del món. Volem que ens dieu com voleu que sigui .cat, perquè TotsSom.cat. Comptem amb vosaltres!

Notícies relacionades