ca

Arrenca La Gira del .cat a Vic per conscienciar de la importància que empreses i particulars adoptin el .cat

25 de novembre de 2015
peyu

La Gira del .cat ha arrencat a la capital d’Osona, Vic, amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca que desenvolupa la Fundació puntCAT per tal que les empreses i els particulars de la localitat disposin d’un domini .cat.

La Fundació puntCAT, en col·laboració amb la plataforma Cap Empresa Sense Web, impulsa aquesta tasca de difusió i conscienciació dels avantatges de disposar d’un domini acabat en .cat i d’un lloc web en llengua catalana.

La primera parada d’aquesta gira té lloc fins al divendres 27 de novembre a Vic. De fet, en el marc d’aquesta campanya la Fundació puntCAT ofereix a tothom qui ho vulgui un domini .cat de forma gratuïta i Cap Empresa Sense Web, descomptes per elaborar llocs web.

La inauguració de la Gira del .cat ha comptat amb la presència del regidor d’Economia de l’Ajuntament de Vic, Antoni Serrat i el director general de la Fundació puntCAT, Santi Ribera. Antoni Serrat ha destacat que “iniciar aquesta campanya a Vic per nosaltres és un goig” i s’ha mostrat partidari d’utilitzar “els domins de casa. No n’hi ha prou amb el .es, la gent ha de saber que utilitzar el .cat fa país”, ha dit.

De la seva banda, des de la Fundació puntCAT, Santi Ribera ha explicat els avantatges de disposar d’un lloc web amb domini .cat. “T’adreces millor a un públic catalanoparlant. Si tens continguts en català i un .cat, els cercadors com Google posicionaran millor els resultats del teu lloc web”.

Fes-te una selfie amb en Peyu

La Gira del .cat compta amb la col·laboració de l’humorista Peyu que dóna suport a la tasca de la Fundació de normalitzar l’ús del català a Internet. (Aquí podeu veure el vídeo d’en Peyu

En el marc de la Gira del .cat també se celebraran trobades amb gremis i associacions de comerciants i empresaris de Vic. Properament podreu consultar les següents parades de La Gira del .cat que voltarà per tot Catalunya.

Notícies relacionades