ca

Arrenca el concurs Webs al punt .cat 2014/2015!

16 d’octubre de 2014
websalpunt-gran-v1

La Fundació puntCAT organitza per cinquè any consecutiu el concurs Webs al punt .cat, on convida els estudiants de territoris de parla catalana a dissenyar un lloc web propi en català dins del seu àmbit acadèmic. La convocatòria per inscriure’s al certamen, que va dirigit a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior del curs 2014/2015, comença avui i estarà oberta fins al 30 de gener de 2015. L’objectiu del certamen és fomentar el coneixement de les noves tecnologies, la creativitat dels participants i l’ús correcte del català. Durant les quatre primeres edicions de Webs al punt .cat, han participat prop de 3.000 estudiants.

El concurs només accepta llocs webs desenvolupats per grups d’entre 2 i 5 alumnes que siguin supervisats pels tutors del seu centre. D’aquesta manera, la Fundació puntCAT, que promociona la llengua i la cultura catalanes a l’àmbit d’Internet i de les noves tecnologies de la informació, potencia el treball en equip com un requisit bàsic en l’àmbit educatiu.

Un jurat d’especialistes del món de l’educació i les TIC determinarà el 23 d’abril quines són les candidatures guanyadores de Webs al punt .cat en les tres categories del certamen (de 1r a 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà, i Cicles Formatius de Grau Superior). Alhora l’AMIC Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació lliurarà el Premi especial futurs periodistes, que reconeix el millor web d’un mitjà de comunicació digital del concurs. Prèviament, entre el 20 i el 25 de març, es durà a terme una votació popular a les xarxes socials per tal d’establir quin és el millor web per als internautes. Tots els guanyadors seran reconeguts en una Gala de Premis que se celebrarà el maig.

Notícies relacionades