ca

Ara et dissenyem la teva pàgina web a mida

24 de maig de 2016
dissenyem_el_teu_web_amb_domini_

Mai tenir una pàgina web havia estat tant fàcil. La Fundació puntCAT, coherents amb el nostre compromís amb la presència de la llengua catalana a Internet, hem dissenyat un servei per augmentar el nombre de pàgines web en català.

Des de la Fundació puntCAT et dissenyem una pàgina web en català i a domicili només adquirint un domini .cat. Podeu consultar els preus del domini .cat que ofereixen els diferents registradors aquí. Només cal que ompliu envieu un correu electrònic a participa@domini.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres per a concretar una visita per a registrar a domicili el domini .cat i dissenyar el vostre web geolocalitzat i adaptat al mòbil amb el contingut que més us convingui. També teniu inclòs al preu un compte de correu electrònic.

Aquest servei també està disponible per a tothom que vulgui tenir un domini .barcelona però en aquest cas el preu és a partir de 40 que és el preu d’adquisició d’aquesta nova extensió d’Internet. Podeu consultar els preus del domini .barcelona que ofereixen els diferents registradors aquí. Si vols que la teva marca s’identifiqui amb una de les ciutats més innovadores del món, aquest és el teu domini.

Ja no hi ha cap excusa per no obrir-vos al món digital i guanyar en visibilitat pel vostre projecte. Tant si tens un negoci, o vols donar a conèixer les teves aficions i opinions o la teva entitat, aprofita aquest servei.

Notícies relacionades