ca

Ara el .CAT més fàcil per les PIME i les associacions catalanes

12 de juliol de 2008

Amb el lema El teu mercat et demana el .CAT , a partir de dilluns 14 de juliol les petites i mitjanes empreses de Catalunya poden registrar un domini .cat per menys de 25€ el primer any (preus segons registradors i serveis associats contractats). Les associacions sense afany de guany del Principat també se’n podran beneficiar a partir del dia 21.

La Fundació puntCAT s’ha afegit al programa PIMESTIC, iniciativa promoguda per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) que vol acostar les TIC a les petites i mitjanes empreses. Des de fa ja més de 2 anys moltes PIME, autònoms i particulars han esdevingut protagonistes a Internet a través del seu propi domini .cat; ara els ho volem posar encara més fàcil a través d’una doble promoció.

Sumant-nos a l’acció de la STSI, la Fundació puntCAT fa també un esforç i si per un costat allarga la promoció fins a fer-la possible per a un total de 10.000 dominis, per l’altre desenvoluparem eines promocionals com el mapa de metro, per a donar a conèixer els .CAT que mostrin webs actives un cop acabada la promoció.

No deixeu passar aquesta nova oportunitat per a sumar-vos a .CAT, esdevenir protagonistes d’Internet i aparèixer en els propers mapes del .CAT

El teu mercat et demana el .CAT

Notícies relacionades