ca

Aquesta setmana us convidem al saló bizbarcelona

3 de juny de 2013

Arriba la tercera edició del saló bizbarcelona. Els propers dies 5 i 6 de juny, dimecres i dijous d’aquesta setmana, tindrà lloc a Barcelona la fira que ofereix solucions per accelerar els negocis de Pimes i emprenedors; el motiu principal d’aquest any és l’accés al finançament per contribuir al creixement empresarial. T’interessaria visitar aquest saló? Doncs segueix llegint! Per segon any consecutiu, la Fundació puntCAT participa al bizbarcelona; aquest cop de dues formes:

  • Amb l’objectiu d’ajudar les empreses a apropar-se als seus clients, la Fundació puntCAT protagonitzarà una conferència, adreçada a les Pimes, que tindrà lloc el dijous 6, de 12 h. a 13 h, al Palau 1. Si vols fer prosperar el teu negoci a Internet, et recomanem assistir-hi. La primera part de la xerrada destacarà com el món empresarial ha adoptat el domini .cat com a eina de màrqueting per a segmentar el mercat catalanoparlant; no en va, un 57% de les webs amb domini .cat pertanyen a una empresa, com pots veure en aquesta infografia. El director de la Fundació puntCAT, en Santi Ribera, parlarà sobre com ha evolucionat el domini .cat en els seus set anys de vida, esdevenint un domini ben útil per a la seva comunitat i per qui s’hi vol adreçar, tot aprofitant-se d’aquesta segmentació del mercat que .cat facilita. Amb dades a la mà, els assistents a la jornada coneixeran perquè el creixement constant del domini i el seu ús cada cop més natural entre les empreses i els professionals autònoms, fan de .cat una eina estratègica i de futur per a augmentar els negocis que tenen un públic catalanoparlant. A més a més, en aquesta xerrada dues marques presentaran els seus casos d’èxit pel que fa a l’estratègia que segueixen a Internet. En Xavier Gràcia, President de la Comissió Tecnològica del FC Barcelona, aproparà als assistents a l’estratègia en línia del Barça i l’ús de les apps (aplicacions) amb les que vinculen el club més encara amb els seus seguidors i socis. Per altra banda, en Pere Cahué, qui fa més de vint anys fundà l’empresa PROBIKE, una de les botigues de ciclisme més grans de Barcelona, explicarà com ha pogut convertir la seva passió en un gran negoci i quin paper hi juga Internet.
  • Per a que els diners no siguin un inconvenient per a assistir al Saló bizbarcelona, posem a la disposició de tothom una vintena d’invitacions gratuïtes. Qui hi estigui interessat ens pot fer arribar un correu a participa@domini.cat, sol·licitant-nos un codi per accedir gratuïtament al saló qualsevol dels dos dies. Fins al dimecres 5 de juny, les primeres vint persones que ens ho demanin podran assistir al bizbarcelona sense cap cost, gràcies a la Fundació puntCAT.

Si vols ampliar la informació, aquí tens el programa del bizbarcelona 2013.  

Notícies relacionades