ca

Aquesta Diada, pren el domini de la teva vida

9 de setembre de 2011

En pocs dies serà 11 de setembre i, com cada any, celebrarem amb vosaltres la Diada Nacional de Catalunya. Però aquest cop ho farem d’una forma ben especial: rebaixem el preu del domini a la meitat!

Avui hem donat el tret de sortida a la Promoció Diada 2011 que restarà activa des de https://diada.totssom.cat fins al proper 16, dia en que celebrarem el sisè aniversari de l’aprovació del domini .cat per part de la ICANN. Amb aquesta promoció, aconseguir un codi de descompte és ben fàcil, només cal jugar una partida de qualsevol dels jocs que tenim en línia i, en guanyar-la, el descompte és teu. El podràs utilitzar fins al 31 de desembre d’aquest any, ja sigui per al registre d’un nou domini o per a renovar-ne un d’existent, i el descompte que s’aplicarà serà de fins el 50% del seu preu, en funció del registrador escollit i els serveis addicionals al domini.

Aprofita aquesta oportunitat per a demostrar al món qui ets i com t’identifiques. Aquest és el moment adequat per a registrar un .cat i disposar del teu propi espai a Internet, sota el nom que vulguis i amb la matrícula .cat. Hi ha cap data millor que aquesta Diada per a fer el pas i passar a gestionar tota la teva activitat a Internet des del teu espai?

Si ja domines Internet amb el teu .cat, també pots beneficiar-te’n i renovar el teu domini amb el descompte, aprofita aquesta promoció i renova’l quan abans. Recorda que pots renovar el teu domini en qualsevol moment i que no cal que esperis a que expiri, doncs renovar és afegir un any a la data d’expiració que consta en el whois del domini sense importar quin dia renoves.

Visita https://diada.totssom.cat i escull un dels quatre jocs habilitats amb codis de descompte. Sant Jordi I el Conqueridor i Submergeix-te en la Història només disposen de codis d’alta; Navega Segur i la Química de puntCAT atorguen codis d’alta i també de renovació. Jugar és ben fàcil i a més a més del descompte i d’un graciós diploma, ampliaràs de forma divertida els coneixements que tens sobre les diferents matèries que es tracten.

Molt bona Diada a tothom!

 

Notícies relacionades