ca

Aquest mes, una altra promoció de renovació

12 de novembre de 2012

Aquests dies recordem el Tractat dels Pirineus i la divisió de Catalunya en dos, i ho fem apropant-vos el domini que visibilitza la nostra comunitat digital. Tal i com hem fet els darrers mesos amb la Diada d’Andorra i la de Catalunya, al setembre, i la del País Valencià a l’octubre, al novembre i per la Diada de la Catalunya Nord hem activat la promoció de renovacions de .cat. Vés a https://diada.totssom.cat i aconsegueix un descompte del 50% per a renovar el teu domini .cat. Fins al proper dimecres dia 14, qualsevol persona pot aconseguir el seu descompte. Per a beneficiar-te’n només cal que escullis un joc i guanyis una partida; però per a renovar el teu .cat a la meitat del seu preu habitual, t’has de fixar en quines empreses registradores et permetran beneficiar-te dels nostres descomptes; són les que trobes aquí. Si la teva empresa registradora és cap d’aquestes, aprofita la promoció de renovació d’aquest mes i renova el teu domini. No cal que esperis a que estigui a punt de caducar, quan el renovis el temps s’acumularà i estaràs afegint un any més a la data d’expiració del teu domini. Si aprofites la promoció i obtens ara el teu descompte, el podràs utilitzar fins a l’11 de gener.

Per altra banda, si el que vols és registrar un nou .cat, també estàs de sort! Continua a disposició de tothom la MegaPromo.cat, la promoció més important feta mai: per menys de 10 € pots registrar el teu nom .cat i contractar servei bàsics d’allotjament durant un any mitjançant qualsevol dels 10 registradors que col·laboren en aquesta promoció! El funcionament d’aquesta iniciativa està sent espectacular i el vostre suport ens permet seguir al vostre costat: ampliem la MegaPromo fins al 13 de gener, estrenant un nou web i una divertida aplicació a Facebook que esperem que usis i facis córrer des de https://fb.lamegapromo.cat.

Ara és el moment de ser més .cat que mai. Perquè Tots Som .cat, siguis d’on siguis i visquis on visquis. Identifica’t amb un .cat i beneficia’t de formar part de la única comunitat lingüística a Internet que s’identifica visiblement amb un domini propi!

Notícies relacionades