ca

Aquest estiu llueix el .CAT

17 de juliol de 2008

Si vols presumir del teu domini a Internet aquest estiu, ja pots adquirir les samarretes del puntCAT, la forma més fresca de demostrar quin és el teu punt de referència a Internet.

Trobaràs diferents models, colors i talles, per a grans i menuts i a preu de cost. Emporta’t la teua samarreta de vacances, fes-t’hi una foto original i envia’ns-la. Entraràs en el concurs de fotos i podràs guanyar interessants premis. Qualsevol foto on aparega visible un domini .cat -amb la web en funcionament- serà publicada i el seu autor premiat amb un codi de descompte per registrar un .cat. A més, entre tots els dominis exhibits a les fotos es sortejaran renovacions gratuïtes. A partir del 15 de setembre tothom podrà votar les fotos i les 3 més puntuades es portaran interessants premis. Així que agafa la càmera de fotos, mira al teu voltant -pel carrer, a les botigues, als cotxes, a les motxilles…- i fotografia el domini .cat que vulgues, participa en el concurs i promociona gratuïtament els dominis .cat que tries.

A més, si vols conèixer cada dia noves pàgines .cat a través de les fotos que es publiquen al concurs, et pots posar al teu web el giny (widget) fotogràfic.

Ara no tens excusa per fer el .cat més visible, perquè amb el .cat tu domines Internet!

Notícies relacionades